Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.10.2009 21:28 - Ало, ало - от BG до ES - как е при вас, защото е така при нас:
Автор: aidasv Категория: Други   
Прочетен: 855 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 26.10.2009 21:29


  Позвъняваimageнето на *88 към М-тел вече ще се плаща
image
26 октомври 2009 | 17:30 | Агенция "Фокус"
image
image
image
София. Консултациите с контакт-центъра на М-тел на номер *88 ще са платени от утре. Това съобщиха за Агенция “Фокус” от компанията. Независимо от продължителността на разговора, услугата ще струва 2,4 стотинки с ДДС.
За Prima потребителите цената от 15 стотинки за разговор със сътрудник остава непроменена. Три стотинки ще бъде таксата за тях при свързването с автоматичното гласово меню на *88.
За да осигури безплатен достъп до информация, Мобилтел предлага няколко решения:
Клиентите на М-Тел могат да проверят текущата си сметка напълно безплатно през приложението М-Тел+, меню M-Tel Info, Моята сметка директно през мобилния си телефон.
Вариант за безплатно получаване на информация е и сайтът на компанията, който съдържа подробно описание на всички продукти и услуги предлагани от телекома в секция Моят М-Тел. След регистрация на мобилния му номер клиентът ще има възможността да получава информация за: текуща сметка и кредитен лимит; оставащи безплатни минути; номерата в група „Семейство и приятели”, както и възможност да ги променяте; детайлни разпечатки на излезли фактури за последните 12 месеца; информация за активни услуги.
В допълнение от тази секция е възможно изпращането на е-мейл с клиентско запитване.
Клиентите, ползващи Prima услуги могат да посетят секция Частни клиенти, меню Услуги, Prima, Проверки, където също разполагат с безплатен достъп до информация за това как бързо и лесно да проверяват: наличността по своята сметка; срока на валидност на своята карта; оставащите безплатни минути и SMS-и.
image
image
image
© 2009 Всички права запазени. Позоваването на Информационна агенция "Фокус" е задължително!
image


 
 





Гласувай:
1



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: aidasv
Категория: Други
Прочетен: 3022975
Постинги: 1607
Коментари: 1245
Гласове: 22779