Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.07.2012 15:04 - Стотици празнуваха с ВиК на Леденика
Автор: aidasv Категория: Други   
Прочетен: 1030 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 09.07.2012 16:13


image
image
2012-07-09
Стотици празнуваха с ВиК на Леденика 
Вестник Конкурент
Стотици се събраха в петък в местността Леденика във Врачанския балкан, за да отбележат заедно деветия официален празник на ВиК. Управителят на дружеството Ангел Престойски за пореден път показа, че умее и знае как да благодари на служителите си за работата им през годината9.
Всичките 510 работници и персонал от цялата Врачанска област и повече от 100 приятели и гости уважиха пищното тържество.
Сред официално поканените бяха депутатите от ГЕРБ д-р Янко Здравков и Николай Рашев, кметът на Враца Николай Иванов, на Мездра – Иван Аспарухов, колегата им от Бяла Слатина - Иво Цветков, политици, бизнесмени и представители на медиите.
Шефът на водоснабдителното дружество посрещна всеки лично и прие пожеланията му за здраве и още по-големи успехи през следващата година.
По традиция Ангел Престойски се бе погрижил на дългите маси да не липсва нищо. Служителите от отдел „Водомерно стопанство” бяха заети с приготвянето на агнетата в трап и на чеверме.
За доброто настроение на стотиците присъстващи пък се грижеха два духови и един ромски оркестър.
Програмата откриха младите музиканти от Вършец, които веднага вдигнаха гостите от тежките трапези и извиха на поляната кръшно хоро. Голямата изненада за празника бяха тримата тенори „Уникалните гласове” и ансамбъл „Българе”.
imageimageimage

www.konkurent.bg/novini/18889/stotici-praznuvaha-s-vik-na-ledenika


Тагове:   празник,


Гласувай:
2



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: aidasv
Категория: Други
Прочетен: 3022464
Постинги: 1607
Коментари: 1245
Гласове: 22779