Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.08.2010 20:25 - Шокиращи прогнози: апокалипсис, евтин ток, народът заживява заможно
Автор: aidasv Категория: Новини   
Прочетен: 7526 Коментари: 8 Гласове:
7

Последна промяна: 03.09.2010 13:25

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
31 август 2010 image илюстрация сп. Максим Третата световна война започва през ноември. Тя ще бъде жестока, с използване на ядрено оръжие и ще унищожи половината свят. Това мрачно събитие предсказала приживе пророчицата Ванга според специализираното онлайн издание crise.su, цитирано от Фрогнюз. Друго издание - luxemag.ru, е още по-изчерпателно в обрисуване на апокалипсиса. След като загърми и затрещи по цялата Земя, в боя ще бъдат включени освен ядрени и химически оръжия. В резултат на това в Северното полукълбо няма да остане живо нито едно животно, насекомо и растителност. Какво ще стане с населението не е съвсем ясно. Някои хора ще се спасят вероятно на юг, но повечето ще загинат. В началото на 2011 г. мюсюлманите ще нападнат с химическо оръжие оцелелите части на Европа.

Според прогнозата на Ванга Третата световна война щяла да продължи до 2014 г. През 2016 г. от Европа нямало да остане почти нищо...

В това отношение американският писател-фантаст Артър Кларк, който прави последните си прогнози за бъдещето през 1999 г., е по-благосклонен към човечеството. В оставащите месеци на 2010 г. трябва да се сбъдне неговата прогноза за задействане на устройства от нов тип, които ще извличат енергията от Космоса. Постепенно тези машини ще почнат да се ползват масово и ще ги има във всеки дом. Което практически означава неизчерпаем източник на енергия. Това ще доведе до закриване не електростанциите, ще отпадне нуждата и от далекопроводи.

Според учени Кларк е имал предвид не откриване на нещо неизвестно досега, а за откриване на начини за използването й, което ще я направи изключително евтина. Ако прогнозата на Артър Кларк се сбъдне, то в света ще настъпи още по-тежка криза от сегашната, коментират учени. За България обаче подобна криза би била непосилна, тъй като ще трябва да се закрие най-доходоносният отрасъл – енергетиката. Всички служители на НЕК, работниците от АЕЦ, ВЕЦ и ТЕЦ ще останат без работа, както и стотици миньори, транспортни работници и квалифициран персонал. Икономиката няма да може да ги поеме и страната ще се разори.

Като допълнение към тази картина могат да бъдат прибавени и т.нар. „Шокиращи прогнози”, които всяка година се правят от специален екип на Saxo Bank, начело с Дейвид Карсбол.

Според предвижданията до края на годината в САЩ трябва да се появи трета политическа сила, която ще обедини американците, които са недоволни от политиката на Обама по отношение на компаниите и банките, оказали се на границата на банкрута. Тези хора ще искат нова формация, защото Републиканската партия вече не се възприема като алтернатива.

До Нова година е възможно цената на златото на борсите да падне до 870 долара за тройунция, пише още в „Шокиращи прогнози”. Тази обаче едва ли ще се сбъдне, ако се съди по цените от юли, когато златото достигна 1233 долара за тройунция на Нюйоркската борса. Екипът на Saxo Bank си е оставил обаче вратичка, като е предвидил до 2014 г. златото да стигне рекордните 1500 долара за тройунция. 

Към споменатите „Шокиращите прогнози” се добавят и твърденията на гадателя Димитър Пейчев за откриване на големи златни находища в България през 2010 г., по точно в Родопите. Тоновете придобит ценен метал щели да изведат страната от кризата и народа да заживее заможно (!).

/БЛИЦ

www.blitz.bg/news/article/86575

Frog News
www.frognews.bg/news_26566/Spored_Vanga_i_Klark_IAdrena_voina_prez_noemvri_i_evtin_tok/

image

Снимка: БГНЕС

 

Световната икономическа криза е довела до повишаване на безработицата в света до историческия максимум от 210 млн. души, предаде ИТАР-ТАСС.

Статистическите данни, които бяха публикувани днес, са изготвени съвместно от Международния валутен фонд (МВФ) и
Международната организация на труда (МОТ).

От началото на кризата през лятото на 2007 година над 30 милиона души са загубили работата си.

"Най-сериозен е проблемът в САЩ, където за три поредни години броят на безработните е нараснал със 7,5 милиона души", отбелязват експертите.

На 13 септември двете организации ще проведат в Осло съвместна конференция за анализ на положението на световния
трудов пазар.

www.dnes.bg//world/2010/09/03/broiat-na-bezrabotnite-v-sveta-dostigna-istoricheski-rekord.97982




Гласувай:
8



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - :))))
31.08.2010 20:38
2110 ====На полско-китайската граница нищо ново....:))))))))
цитирай
2. raders - Аман от тъпотии! Тук има един &qu...
31.08.2010 21:17
Аман от тъпотии! Тук има един "подводни"- той прогнозираше, че световната война трябваше да е започнала до края на август. Но август свърши вече и войната още я няма; сега пък до ноември ли ще чакаме? Виж какво, я отскочи набързо до психиатрията; може да ти няма нищо.
цитирай
3. aidasv - http://www.blitz.bg/news/article/86575
31.08.2010 21:19
:):):):):)
цитирай
4. staler - 2110 година китаиския президент от ...
01.09.2010 04:10
2110 година китаиския президент от официалната си резиденция-Белия дом,окръг колумбия остро осъжда незачитането на човешките права на бялото малцинство в страните от европа от страна на мюсулманите.в отговор халифа на лондон-исмаил ибраим карабунар чокселям отговаря:-"-г-н президент,откакто федералния ви резерв се управлява от г-н бернани-нани-нани- нанке,с вашите шекел-юани не мога и г.... да си избърша,защото боята е съвсем некачествена".по това време в русия всеки гласувал за путин получава купони за водка,така че социалния мир е осигурен за столетия напред.
цитирай
5. liliyanaandreeva - Ум царува, ум робува,...
01.09.2010 10:15
...ум - патки пасе...
цитирай
6. becksss - Към автора на темата
01.09.2010 12:08
Вземи да си пиеш по-редовно лекарствата, мой човек, че съвсем си изтрещел!
цитирай
7. lado - Дааа, никога не съм разбирал под...
01.09.2010 12:50
Дааа, никога не съм разбирал подобни предсказания. Как така си обясняват тези врачки ситуацията с намирането на подземни богтатства и просперитета на народа?
Че ако се намери злато - то ще врътнат една заменка, и най-заслужилите кадри на ДС ще се чучнат отгоре му , после ще сключат договор с турска фирма за разработката , Доган ще вземе и той некое хонорарче ей така, а подизпълнителите пак ще ги скъсат от чанч, без отпуски, без бонуси - с 380 лв заплата.....То пак добре, ако е така,че има опасност да им късат билетчета ,за да влизат в обектите!
цитирай
8. armorica - Помощ!
01.09.2010 13:18
Как още не съм усетила, че сме във война?
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: aidasv
Категория: Други
Прочетен: 3012720
Постинги: 1607
Коментари: 1245
Гласове: 22779