Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.11.2012 07:24 - Масови оставки в СДС-Свищов и в СДС-Велико Търново
Автор: aidasv Категория: Новини   
Прочетен: 755 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 28.11.2012 07:38

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image
Масови оставки в СДС-Свищов
и в СДС-Велико Търново image  

Масови оставки предстоят в СДС-Свищов - най-голямата структура на СДС в страната. Припомняме, трима депутати от СДС бяха изключени в понеделник - Димо Гяуров, Мартин Димитров и Ваньо Шарков. По-късно Надежда Нейнски обяви, че напуска партията. Нито един седесар от града няма да подкрепи, дори и с мълчанието си, поведението на това ръководство, заяви Емил Димитров - общински председател на сините в крайдунавския град, цитиран от БНТ. Всички членовете на общинските структури на СДС в област Велико Търново, които са около 500, единодушно изразяват несъгласие и разочарование от действията и решенията на националното ръководство. Това заяви областният лидер на синята партия в старата столица Мирослав Трифонов. По думите му СДС винаги е била символ на свободната воля, достойнството и самочувствието на гражданите и никой истински седесар не би приел подобно поведение за демократично. Решението колко души от Велико Търново ще напуснат сините редици ще стане ясно в понеделник, допълни още областният лидер. Стурктурите на СДС в Пловдив засега нямат намерение да подават масови оставки заради вчерашните решения на националното ръководство на партията.

www.klassa.bg/new

Свищовският кмет предсказа началото на края за ръководството на СДС „Глупаво поведение, глупаво ръководство...“
от iNews.bg | 27.11.2012 | 14:33 
image Община Свищов

Убеден съм, че това е началото на края на това ръководство на СДС. Това каза кметът на община Свищов Станислав Благов, цитиран от агенция "Фокус". Според Благов това ръководство на СДС няма да може да издържи повече от месец, месец и половина или, ако издържи – то ще останат Румен Христов, Емил Кабаиванов, Борис Марков и още няколко душ – 60 на брой.

Кметът на Свищов намира за изключително неадекватно поведението на това ръководство на СДС, за изключително глупаво решението да се изключват трима от най-активните депутати в Народното събрание, в това число и депутат от Свищов, избран от Великотърновски многомандатен избирателен район – д-р Ваньо Шарков.

По негови думи – в Община Свищов е една от най-стабилните организации на СДС и това се дължи на изключителната сплотеност и компактност от страна на организацията на СДС, в която без съмнение основна позиция е заемал от депутат Ваньо Шарков.

"Аз съм изумен от това поведение на ръководството и без съмнение с всички онези способности, които имаме, ние ще отреагираме към това ръководство”, добави Благов.

"Глупаво поведение, глупаво ръководство”, заключава кметът на Свищов.

inews.bg/


Тагове:   СДС,


Гласувай:
4



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: aidasv
Категория: Други
Прочетен: 3021158
Постинги: 1607
Коментари: 1245
Гласове: 22779