Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.03.2010 23:06 - В очакване на 1-ви април
Автор: aidasv Категория: Забавление   
Прочетен: 1032 Коментари: 1 Гласове:
6



Повредата не е във вашия телевизор, а във вашия сутиен!

Няколко английски телеканала, с подкрепата на влиятелния британски вестник “Дейли Мейл” отбелязвали първия ден на април преди няколко години със специални предавания и статия, озаглавена “Повредата не е във вашия телевизор, а във вашия сутиен”

В нея се обяснява как местен производител пуснал на пазара 10 000 сутиена с необичаен дефект. Банелите им били изработени от специална медна тел, предназначена за противопожарни аларми. Когато въпросната медна тел влезе в реакция с найлона и телесната топлина, тя създава статично електричество, което на свой ред смущава телевизионните и радиовълните.

В статията се казва още: “Смущенията в телевизионните предавания, от които през последните седмици се оплакват зрители от всички краища на Великобритания, са причинени не от необичайни атмосферни условия, а от 10-те хиляди сутиена”.

Вестникът призовава жените да се подложат на прост тест, за да установят дали техният сутиен е от въпросната партида: “След като носите сутиена поне половин час, свалете го и го размахайте над телевизора”.

Статията е илюстрирана със снимка на модел, която активно размахва сутиена си. След като прочел статията, главният инженер на “Бритиш Телеком” светкавично проверил колежките си какъв тип сутиен носят.


Тагове:   април,   очакване,


Гласувай:
6



1. tanyarisemova - Това е абслютен смях и невероятен ...
31.03.2010 23:33
Това е абслютен смях и невероятен маркетингов трик.
Да видим койще ме излъжемен утре :) или аз кого ще излъжа. Ще си харесам някой работещ към общината :D
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: aidasv
Категория: Други
Прочетен: 3021048
Постинги: 1607
Коментари: 1245
Гласове: 22779