Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.09.2010 22:32 - Лятна ваканция - 2010 / 2 / <-> Варна, морето, сините вълни - летни спомени и мечти!
Автор: aidasv Категория: Забавление   
Прочетен: 2376 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 03.09.2010 23:05


image image image image image image

VVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV

Спомен от морето в панелния дом
Добавена на: 29.07.2010 01:09
Брой 64
Автор : Рени Маринова
  Елементарно, но ефектно

Колкото и да нямат пари, повечето българи от вътрешността на страната все намират начин да стигнат до морето, макар и само за няколко дни. Те дори не подозират, че от плажа, освен шоколадов тен, може да се снабдят и с материал за декоративна украса на своето жилище, с която да го освежат приберат по домовете си. Тя ще им напомня цяла година и в студените зимни дни за горещите морски спомени и топлото лято. За целта отнесете по родните си места шепа пясък, торбичка с мидички и раковини и малко загладени от морската вода обли камъчета. Дори не предполагате какви красоти може да сътворите от тях.

 

Дори само да ги насипете в празни стъклени буркани, които на разположите на някоя лавица, пак ще оберете точките на своите гости. А налепени около огледалото и фриза в банята те ще я направят толкова уникална, че всеки ще иска да открадне от вас тази идея.

Но в същото време на събраните мидени черупки, стига да са с малко по-голям размер, може да намерите много по-утилитарно приложение и да сътворите много полезни неща. Насипвайки в тях разтопен восък и поставяйки в средата им фитил (може да използвате тези, които се продават за църковно кандилце), ще се сдобиете с оригинални чаени свещи, които ще създадат неповторима романтична атмосфера на вашите семейни празници. От четири по-големи мидички пък ще си направите солничка, която, гарантирам ви, никой друг няма да има. С повече въображение може да използвате останките от морските дарове и за много други неща, украса на рамки, завеси против мухи или декорация на глинени саксии.

Галерия image Можем да направим банята си неповторима с малко морски спомени image Солничка от соленото море image Оригинални чаени свещи от мидени черупки
www.desant.net/show-news/20675/

VVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV



Тагове:   море,   плаж,


Гласувай:
4


Вълнообразно


Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: aidasv
Категория: Други
Прочетен: 3012316
Постинги: 1607
Коментари: 1245
Гласове: 22779