Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.09.2009 13:33 - Избори 28.09.2009 - 14
Автор: aidasv Категория: Други   
Прочетен: 651 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 28.09.2009 13:34


  image Закон за амнистията - коментар  
image
image
image Законът за амнистията е приет от всички от опозицията, които сега са в управляващото мнозинство, заяви Корнелия Нинова
image
25 септември 2009 | 21:32 | Агенция "Фокус"
image
image
image
София. Два месеца парламентът да не работи в условия на криза това не е било никога. Не е било при нито една смяна на правителства. Това заяви Корнелия Нинова, депутат от Коалиция за България, в интервю за предаването на БНТ „Панорама”. Виждаме вече грешки в управлението и започваме да ги посочваме, добави още Нинова. По повод кандидатурата на Георги Кадиев за кмет на София говорителят на БСП заяви, че всички са обединени около кандидатурата му. „Противоречията вече са в миналото”, допълни още тя.
По отношение на Закона за амнистията Корнелия Нинова заяви, че предложението за приемане на закона е направено от прокуратурата и е внесено от министъра на правосъдието в предишното управление. „Проверих всички стенограми и начина, по който е взето това решение – предложението е включвало, освен непредпазливите престъпления и умишлените престъпления”, обясни още Нинова по въпроса. Тя каза, че по настояване на депутатите на БСП този текст, който касае умишлените престъпления е отпаднал. „При гласуването този закон е бил подкрепен от всички от опозицията тогава, които сега са в управляващото мнозинство - Иван Костов, Екатерина Михайлова, Мартин Димитров, Лъчезар Иванов, Евдокия Манева са гласували „за” и са гласували „против” предложението на БСП да отпаднат умишлените престъпления”, каза Корнелия Нинова. Тя допълни – „и Брюксел, и обществото, и ние искаме да видим ефективна съдебна система по отношение на корупция, конфликт на интереси, присвоявания”.
На въпрос за антикризисните мерки на кабинета Борисов Нинова заяви: „една част от мерките критикуваме, а с друга част сме съгласни”.
image
image
image
© 2009 Всички права запазени. Позоваването на Информационна агенция "Фокус" е задължително!
image




Гласувай:
1



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: aidasv
Категория: Други
Прочетен: 3012263
Постинги: 1607
Коментари: 1245
Гласове: 22779