Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.11.2011 07:27 - Истинската сила на водата
Автор: aidasv Категория: Други   
Прочетен: 894 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 28.11.2011 07:30


Масару Емото
е японски изследовател с международна известност   image
Търсете новата книга на издателство "БАРД" на пазара  

* Доколко сериозно приемате характеристиките на водата?

* Съзнавате ли, че водата, която пиете, може да подобри здравето ви и качеството на живота ви?

* Знаете ли, че съзнанието ви е способно да промени качествата на водата? Когато й поднесете признателността си, качеството й се подобрява. Когато я обиждате или не й обръщате внимание, тя се влошава.


Масару Емото е японски изследовател с международна известност. Завършил е университета в Йокохама със специалност международни отношения и има сертификат за доктор по алтернативна медицина от Свободния международен университет.
Проучването на Емото документира визуално структурата на водата в момента на нейното замръзване и чрез високоскоростна фотография показва преките последствия върху образуването на водните кристали както от негативните мисли, така и от чувствата на любов и признателност. Откритието, че мислите ни влияят на водата, има изключително значение за подобряване на нашето здраве и за благоденствието на планетата.

„Наричат двадесет и първи век ерата на Водолея, а според астрологията негов символ е водоносецът. Обединените нации назоваха 2005 година „Начало на десетилетието на водата (2005–2014)“. Нека това не остане само празни думи.

Нека научим повече за водата. Нека й обръщаме все повече внимание. Нека опознаем по-добре себе си. Колкото повече знаем за водата, толкова по-ясно ще съзрем собствената си същност. А опознаете ли себе си, ще прозрете и обществото, нацията си, света, земята, вселената, а най-накрая и Бог. Защото водата е първоизточникът на всичко, както твърди древногръцкият философ Талес. Ако тази книга ви внуши положителни мисли за водата и ви накара да разберете какво е да живеете здрави и щастливи, за мен, като автор, ще бъде изключително удоволствие.”  Масару Емото

health.actualno.com/news_295667.html


Тагове:   вода,


Гласувай:
3



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: aidasv
Категория: Други
Прочетен: 3021566
Постинги: 1607
Коментари: 1245
Гласове: 22779