Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.06.2012 12:23 - Parental Controls - Родителски контрол
Автор: aidasv Категория: Други   
Прочетен: 2668 Коментари: 4 Гласове:
6

Последна промяна: 29.06.2012 21:48

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Parental Control
windows.microsoft.com/en- US/windows7/products/features/parental-controls
image
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

image 
  Покажете на обществото, че се грижите за сигурността на нашите деца.
image 
Child Defender е програма за родителски

Програма за родителски контрол

Child Defender е програма за родителски контрол с интернет филтър, създадена с една цел: защита на децата от опасностите в интернет. Тя е за всеки съвестен родител, напълно БЕЗПЛАТНА е, използва се лесно. Просто я свалете от линка вляво. След инсталация, програмата ще блокира порно сайтове и други неподходящи за децата уеб страници. Ефектът на закрила се осъществява чрез няколкото основни механизми - поддържа се списък на забранени сайтове (текущият черен списък е с близо 2 милиона сайта); филтрира се съдържанието на сайтовете и се отказва достъп до тях ако съдържат неподходящо съдържание; блокира се достъп до избрани от родителя програми; настройват се часови периоди, в които интернет е недостъпен и/или компютърът се изключва автоматично и т.н.. Child Defender осигурява и механизъм за запис на дейностите на детето чрез следене на посетените сайтове, чрез логване на информация за стартираните програми и чрез заснемане на Десктопа на всеки 15 минути.

Child Defender притежава и други полезни опции. Филтриращата система може да бъде прецизно нагласена за Вашите конкретни нужди, програмата притежава вградена защитна стена. Работи под Windows 2000, Windows Server 2003, Windows XP, Windows Vista, Windows Server 2008, Windows 7. Child Defender е пригодена и тествана за повечето популярни браузъри.

В момента Child Defender се използва от бъларските родители най-вече за блокиране на порно сайтове и за забрана за игра на компютърни игри в определени часове. Child Defender е напълно безплатна. Дисковете също се разпространяват безплатно. Моля, сигнализирайте ни ако някой иска пари за програмата или за CD.

Моля, обърнете внимание,

че програмата НЯМА да блокира всеки Уеб сайт, който смятате, че съдържа неподходящо съдържание. Най-добрата защита за Вашето дете е да говорите с него, да му демонстрирате заплахите в онлайн комуникациите, да го научите как да реагира на сексуални предложения от непознати, да не дава лична информация и т.н. За повече информация, разгледайте нашата секция за родители, вижте материалите в секцията за деца и/или посетете http://www.safenet.bg

Правната рамка на програмата и защитата на авторските права са консултирани
с
адвокат Коруджиева.

http://www.childdef.com/


image.



Тагове:   контрол,


Гласувай:
6



1. cerise - Много
29.06.2012 14:07
полезен сайт, благодаря ти, че го сподели с нас ...:)
цитирай
2. yotovava - то добре,
29.06.2012 18:37
ама като иде малкият в някой интернет клуб :)))))))))))
цитирай
3. aidasv - 1. cerise / Иска ми се да е от полза на децата и родителите и !!!
29.06.2012 22:05
Компютрите са машини на двете крайности - в помощ на всеки при изпълнение на най-различни неща и като средство за деградиране на личността, без значение на години, пол, раса, политическа принадлежност, сексуална ориентация, манипулиране на хора и още много други. В случая става въпрос за неговото използване в колкото се може най-правилна насока още от ранна възраст на децата. Важното е те да знаят, че това необятно пространство не е толкова необятно колкото те си мислят, поне докато станат пълнолетни и в определена степен да са подготвени за всичко с което могат да се сблъскат в интернет.
цитирай
4. aidasv - 2. yotovava / По начало няма нищо идеално, но е необходимо да се прави всичко възможно за нормално развитие на децата !!!
29.06.2012 22:15
Моля, обърнете внимание,че програмата НЯМА да блокира всеки Уеб сайт, който смятате, че съдържа неподходящо съдържание. Най-добрата защита за Вашето дете е да говорите с него, да му демонстрирате заплахите в онлайн комуникациите, да го научите как да реагира на сексуални предложения от непознати, да не дава лична информация и т.н.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: aidasv
Категория: Други
Прочетен: 3012669
Постинги: 1607
Коментари: 1245
Гласове: 22779