Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.03.2013 22:46 - Мариан Вълев - мамка им!
Автор: aidasv Категория: Други   
Прочетен: 1822 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 31.03.2013 22:47

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg


Защо Куката изригна
със среден пръст в ефир
Актьорът Мариан Вълев даде най-странното си и емоционално интервю досега от iNews.bg | 31.03.2013 | 19:13 image Под прикритие   Свръхемоционален, болезнено искрен и крайно разочарован – такъв беше Мариан Вълев – Куката по време на разговора си с Мартин Карбовски.

Актьорът и звезда от "Под прикритие" започна с това, че напоследък се чувства изключително самотен и все по-рядко контактува с близките си. Според него, това е резултат от голямата слава през последните месеци и от суетата, създавана излишно от медиите.

"Усещатих, че се променям, не съм същият. Аз не съм звезда, просто си върша работата като актьор", категоричен бе Куката. 

Въпросът на водещия за изгубеното поколение обаче провокира цялата тъга, примесена с гняв в сърцето му и Вълев изригна така, както не го е правил никога досега пред публика. 

"Мамка ви на всички демагози, които ни лъжете в продължение на цели 20 години! Мамка ни и нас, които не направихме нищо, за да променим ситуацията в тази държава", избухна актьорът, размахвайки среден пръст пред камерата. 

Очите на Куката потънаха в сълзи, когато започна да описва впечатленията си от многото си пътувания в страната. "България е потънала в бедност и духовна нищета! Знаеш ли, че хора, които са работили на тази държава по 30-40 години, сега умират от глад и живеят с жълти стотинки. Нормално ли е това!", не скри тъгата си любимецът на зрителите.  

Мариан Вълев отговори искрено и на въпроса защо не е приел поканата да участва във формата на TV7 "Къртицата". Той сподели, че няма нищо против предаването, но това не е неговото място. Като актьор, играещ различни образи и характери, той се стреми да бъде много автентичен в пресъздаването им и не би поставил под напрежение професията си, камо ли да загуби доверието на публиката си.  

На финала на разговора, развълнуваният Мариан Вълев сподели, че това е последното интервю, което дава пред медиите и повече няма никакво желание за каквато и да било публичност, извън ролите му на екрана.

inews.bg/


Тагове:   позиция,


Гласувай:
3



1. zabavnata - Мариан е ВЕЛИК !
31.03.2013 23:17
Много го уважавам не само заради това, което твори на сцената и на екрана, но и заради това, че е много прям и чист човек. Боли го, защото не живеем в нормална държава. Дано да се промени нещо. ДАНО!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: aidasv
Категория: Други
Прочетен: 3019835
Постинги: 1607
Коментари: 1245
Гласове: 22779