Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.10.2010 20:28 - НЛО - 2010
Автор: aidasv Категория: Новини   
Прочетен: 1701 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 10.10.2010 20:29


imageimage Стотици жители на Владивосток видяха НЛО сряда, септември 15, 2010 By observer image
 

imageЧетири светлини, кръжащи  във въздуха са наблюдавани в различни части на града по едно и също време – 21,15.

Интернет пространството е запълнено с различни съобщения на тема „Посещението на НЛО.“ Едва ли е проява на масова шизофрения. Хора, които не се познават и живеещи в различни части на Владивосток, са видели  светещите топки. image

- Стоях на бензиностанцията, -разказва един от очевидците. – Над моста, който се строи висяха светещите кълба. Отначало помислих, че са  въздушен фенери, но след това, когато една започна да се движи напред-назад и после обратно към „своите“, изпаднах в ступор. Фигурата бе е триъгълник, с мигаща червена и оранжева светлина. На бензиностанция всички  гледаха и  не вярваха на очите си.

image

 

Военните отричат по това време да са се идигали във въздуха техни самолети. Вижте и видеото.


Представители на САЩ, Русия, Китай, Ватикана все пак се срещат с извънземни понеделник, август 2, 2010 By observer image
 

imageПравителството на САЩ и международни представители са се срещали с извънземни през ноември, 2009 г.,  на отдалечен остров в Тихия океан. Тази интересна новина публикуваха някои от електронните медии на Запад. Информацията е получена от Виктор Мартинес, който е бивш служител на американското правителство за координиране на комуникационните дейности. Той съобщи, че поверителни източници, които са настоящи и бивши служители на Defense Intelligence Agency (DIA) , са му разказали за срещата на представителите на правителствата на някои страни с извънземните.

Мартинес заяви, че на 12-ти Ноември 2009 г извънземна раса, която е била в контакт с някои представители на американското правителство в продължение на десетилетия, се среща с американски и международни представители на остров Akau. Островът е част от островите  Джонстън в Тихия океан на разстояние от 750 км на югозапад от Хонолулу и е територия на САЩ.

Според Мартинес, чужденците, които са дошли на срещата,  са представители на на планета от звездната система Зета. Чужденците са се срещнали  на остров Акау с общо осемнадесет човека от Земята от ООН, САЩ, Русия, Китай, Ватикана и някои други страни.

На срещата с извънземните са били получени шест технологични  достижения на извънземната цивилизация които в бъдеще ще се прилагат и на Земята.


Извънземни са били заловени в ЮАР живи неделя, юли 11, 2010 By observer image
 

imageЮАР не е само футбол, а и място, където се били заловени извънземни. Почти 21 години са изминали от катастрофата на НЛО в Южна Африка – събитие, което по своята значимост надминава инцидента в Розуел, защото в Африка извънземните пилоти са били открити живи.

Според информацията, получена от един от инженерите на НАСА, за тях има документален филм с дължина час и половина. Неговата 25-минутна версия е била показана в Ню Йорк на персонала на организациите, свързани с аеронавтика и космически полети, а зрителите са били предупредени да не разкриват получената информация.

Хронология на събитията е следната. На 7-ми Май 1989 в 13 часа и 45 минути GMT, фрегата на военноморските сили на Съединените щати, която е била в Атлантическия океан съобщава по радиото в щаба на Военноморските сили в Кейптаун за неидентифициран летящ обект. В 13 часа и  52 минути обектът влиза във въздушното пространство на Република Южна Африка. От военновъздушната база „Валхала“ спешно излитат два изтребителя „Мираж“, като в 13 часа и 59 минути пилотът на един от тях казва, че вижда обекта. Заповядват му да стреля. Стрелбата  има ефект. Пилотите докладват за няколко ослепителна проблясъка по  обекта, след което той започва да се люлее силно, но  продължава да се движи в северна посока. В 14 часа и 2 минути обектът започва да губи височина, след което  прави завой с висока скорост и се удря  в  повърхността на пустинята Калахари, на 80 км от границата с Ботсвана.

На мястото  пристигат служители и офицери от разузнаването и намират  кратер с диаметър от 150 метра и дълбочина 12 метра. На дъното му лежи диск със сребрист цвят под ъгъл от 45 градуса. Пясъкът и камъните около него са стопени поради силното нагряване. Първият пристигнал там хеликоптер се разбива- спира двигателят му. Петимата членове на екипажа умират. Скоро става ясно, че вината за всичко, което произтича е интензивното електромагнитното поле, което излъчва диска. Едва след като повърхността на диска е залят със специална смола, която неутрализира  магнитното поле, военните успяват да доставят оборудването си и да извадят диска от пясъка. Независимо от удара със земята, обектът се оказа практически цял. Същия ден той е преместен в тайната база на ВВС. Диаметърът на обекта е с размер 18,2 м, височината му- 8,64 м, тегло – 50 тона. По време на огледа му в дълбините на диска се чува силно почукване и на една от страните се отваря люк. От него излизат две хуманоидни същества в плътни сиви костюми.

През цялото време всичко се снима и този момент, показан във филма, е най-вълнуващ. Извънземният, който пръв излиза от люка, гледа към човека с газова маски и той бавно започна да се превива на пода. В същото време, в ръцете на чужденците и в дрехите им не е имало нищо. Предполага се, че пришълците влияят на хората с биополето си. След няколко часа са доставени скафандри, които могат да издържат на мощни лъчения, на хората се отдава да стигнат до пилотите на диска. Извънземните са откарани в медицинския център. Визуалната проверка показва, че те са с ръст 1,22-1,37 м и във външен план са подобни  на същества от Розуел: зеленикаво-сива кожа, големи, по-голяма от човешката глава, издадено напред лице, големи, без клепачи черни очи, малък нос с две ноздри, малка уста, като прорез. Вратът е тънък. Ръцете им са тънки и дълги, достигайки до коленете. Дланите са с три костеливи пръста.


30dumi.pozicii.net/category/ufo/


Тагове:   НЛО,


Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: aidasv
Категория: Други
Прочетен: 3012190
Постинги: 1607
Коментари: 1245
Гласове: 22779