Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.09.2013 15:50 - Десета национална спартакиада на работещите във ВиК сектора
Автор: aidasv Категория: Спорт   
Прочетен: 1475 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 13.09.2013 16:05


Министър Терзиева откри национална спартакиада на работещите във ВиК сектора

10 Септември 2013 | 15:25

image КРОСС/ Министърът на регионалното развитие Десислава Терзиева откри официално десетата национална спартакиада на работещите във ВиК сектора в Република България, провеждаща се във Варна. Спортното събитие се организира от Българска работническа федерация „Спорт и здраве", съвместно със Съюза на ВиК операторите в Република България, Федерация „Строителство, индустрия и водоснабдяване" - „Подкрепа" и Национален браншов синдикат „Водоснабдител" - КНСБ.

В десетгодишната история на спартакиадата Десислава Терзиева е първият министър на регионалното развитие, който уважи форума. Около 950 работещи в системата на 40 ВиК дружества от цялата страна в продължение на седмица ще мерят сили в спортните дисциплини плажен волейбол, минифутбол, дартс, тенис на маса, шахмат и теглене на въже.

Министър Терзиева поздрави служителите на ВиК-системата в България. „Работещите във ВиК-сектора са много важни за нас, като структура на Министерството на регионалното развитие. Вие сте хората, които работят 24 часа, 7 дни в седмицата и без вас водата няма да е нито сладка, нито да я има", подчерта в словото си регионалният министър. Десислава Терзиева пожела на отборите честна игра, спортменство, а най-добрите отбори да победят.

Събитието е и неформална среща на експертите във водния сектор, които да обменят опит и визия за подобряване качеството на услугите.

  http://www.cross.bg/terzieva-desislava


Тагове:   спорт,


Гласувай:
2



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: aidasv
Категория: Други
Прочетен: 3019658
Постинги: 1607
Коментари: 1245
Гласове: 22779