Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.08.2009 22:29 - Еврофондове - Министър председател Бойко Борисов
Автор: aidasv Категория: Технологии   
Прочетен: 1264 Коментари: 1 Гласове:
2



Политика
Премиерът: Станишев не е малоумен 24.08.2009 21:43 Ако искат да върнат тройната коалиция, да не ни връщат фондовете, коментира Борисов  
image

Снимка: БГНЕС

 

Догодина, ако заработи икономиката, излезем от кризата, спре контрабандата, върнем доверието на Брюксел и еврофондовете, можем да говорим за повишаване на пенсиите и заплатите.

Това подчерта пред журналисти премиерът Бойко Борисов.

Борисов беше помолен да коментира прогнозата на предишния премиер и лидер на БСП Сергей Станишев, че заплатите и пенсиите ще бъдат замразени:

Станишев нито е пророк, нито е малоумен, просто знае, че към юли държавата е била във фалит, отбеляза Борисов, цитиран от агенция БГНЕС.

Премиерът посочи, че след управлението на тройната коалиция пасивът в бюджета към момента е над половин милиард лева.

Във връзка с посещението му в Брюксел Борисов каза, че иска да покаже на ЕК, партньорите от ЕНП и Европарламента какво е направено от новото правителство за 20-30 дни и очаква те да се съобразят.

Ако искат отново да станем най-корумпираната и най-бедна държава в Европа, ако искат да върнат тройната коалиция, да не ни връщат фондовете, коментира той.

В отговор на въпрос премиерът каза, че новият директор  на АЕЦ "Козлодуй", на мястото на Иван Генов, ще бъде "шефът на  5-ти и 6-ти реактор".





Гласувай:
2



1. анонимен - ceco
15.11.2009 23:26
Бойко моля те накарай твойте подчинени да изчистят адреса от престъпника Станишев.След това ще ти пиша какви грешки допускаш които след това стават фатални както за теб ,така и за институцията която управляваш.Аз съм актиен и добронамерен член на ГЕРБ.Аз съм на 60 г. но това не трябва да те притеснява.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: aidasv
Категория: Други
Прочетен: 3019947
Постинги: 1607
Коментари: 1245
Гласове: 22779