Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.07.2012 21:58 - Уред за икономия на ток (19 kB) и йонно пречистване на въздуха
Автор: aidasv Категория: Технологии   
Прочетен: 10625 Коментари: 6 Гласове:
5

Последна промяна: 24.07.2012 22:00

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Уред за икономия на ток (19 kB) и йонно пречистване на въздуха
модел:  JK-001/SD-005 Purifier Master
технология:  Германия/Китай
произход:  Китай
гаранция:  24 месеца
цена: 48.90 лв. (с ДДС)
image
размери кутия, мм (ШхДхВ):  148x100x85
тегло:  0,250 кг
номинално напрежение:  90V-250V/50Hz
работна честота:  50-60Hz
полезен товар:  до 19 kW
работна температура:  от -30 до +60 градуса С
въздушен дебит:  50 куб м/ч
въздухоочистител:  Генератор на отрицателни йони намалява концентрацията на бактерии, прах и лоши миризми

image

  image
 БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО ВСЯКО НАСЕЛЕНО МЯСТО В БЪЛГАРИЯ
(Промоцията е валидна до 01 август 2012 г.)

image

image

 
Два уреда в едно. Сертифицирано за качество и надеждност – едно интелигентно достижение на съвременната световна технология за икономия на електроенергия и освежаване на въздуха. Едно устройство стига за апартамент, офис, ресторант, малък хотел или цех с общо натоварване на ел.мрежата до 19 kW. Не губете парите и здравето си, започнете от днес.

Устройството използва най-нова технология за мониторинг и управление на фактора мощност в работата на електроуредите. Оптимизират се напрежението и големината на тока в електрическата мрежа, което води до намаляване на активната мощност, консумирана от Вашите електроуреди, без това да се отразява негативно върху нормалната им работа. Напротив, удължава живота на уредите. Базира се на стабилизиране на захранващото напрежение, осигурявайки електрически товар с постоянно напрежение чрез премахване на моментните пикове на пренапрежение или на моментните спадове в електроподаването, нормално появяващи се в електрическата мрежа.
Устройството намалява реактивната мощност, която електроуредите обикновено консумират от електрическата мрежа. Това се постига чрез натрупване на реактивна мощност в специално проектирани кондензатори, и връщане на тази мощност по веригата към електроуредите в определени моменти, избрани чрез системата за мониторинг на мрежата.
Устройството е особено ефективно за уреди с електрически мотори - хладилници и хладилни витрини, перални, миялни, прахосмукачки, шивашки и др.електрически машини и производствени съоръжения, компютри, климатици, луминесцентно осветление.

Освен, че пести енергия, генераторът на отрицателни йони в устройството спомага за намаляване концентрацията на прах, бактерии, спори и полени във въздуха, като същевременно компенсира намалената концентрация на отрицателни йони при работа на компютри, телевизори, монитори, климатици, отоплителни уреди и др.

Благотворното влияние на отрицателните йони върху човешкия организъм е доказано научно и практически. Нормализира се артериалното кръвно налягане, забавя се честотата на сърдечния ритъм, повишава се рефлекторната активност на нервните клетки и мускулите. Подобява се общото самочувствие, сънят, физическата и умствената работоспособност, повишава се устойчивостта на организма към неблагоприятните фактори на околната среда и се стимулират защитните сили на организма.

Защо е необходимо устройството:
  • Намалява загубите на електроенергия - намалява сметките за ток от 10 до 30% месечно,
  • Намалява риска от електрическо пренатоварване,
  • Удължава живота на електрическите уреди,
  • Стабилизира доставяната електроенергия по напрежение,
  • Убива вредните бактерии във въздуха на помещението,
  • Отстранява лоши миризми и пречиства въздуха,
  • Активира кислородните молекули във въздуха,
  • Лесно за употреба - не изисква поддръжка,


Казано накратко: Пестете ток и пари, поддържайте здравето си!
 
image           image

image           image
tehnomag.net/eshop.php


tehnomag.net/eshop.php



imageУстройство за стабилизиране и икономия на ел.ток "INTELLIGENT ENERGY SAVER"
imageУстройство за стабилизиране и икономия на ел.ток "INTELLIGENT ENERGY SAVER"
image
Цена и спецификации

imageС него:

* Пестите ефективно електроенергия
* Намалявате сметките за ток с 10 - 30% (в зависимост от вида на включените устройства)
* Удължавате живота на Вашите електроуреди
* Оптимизирате натоварването на Вашата ел.мрежа

 

Как работи:

Устройството използва съвсем нова технология за мониторинг и управление на фактора "мощност" в работата на електроуредите. Оптимизират се напрежението и големината на тока в електрическата мрежа, което води до намаляване на активната мощност, консумирана от Вашите електроуреди, без това да се отразява негативно върху нормалната им работа. Напротив, удължава живота на уредите. Базира се на стабилизиране на захранващото напрежение чрез акумулиране на енергия за период до 10 секунди, осигурявайки електрически товар с постоянно напрежение чрез премахване на моментните пикове на пренапрежение или на моментните спадове в електроподаването, нормално появяващи се в електрическата мрежа (вж.Диаграма на работа, приложена в края).

Устройството намалява реактивната мощност, която електроуредите обикновено консумират от електрическата мрежа. Това се постига чрез натрупване на реактивна мощност в специално проектирани кондензатори, и връщане на тази мощност по веригата към електроуредите в определени моменти, избрани чрез системата за мониторинг на мрежата.

Индуктивните консуматори (електрически мотори, трансформатори и др.) консумират реактивна енергия, докато капацитивните консуматори произвеждат реактивна енергия. На практика с използването на устройството се елиминира консумацията на реактивна мощност от мрежата, а такава се доставя от кондензаторите в самото устройство.

Крайният ефект от работата на устройството е икономия на електричество и осигуряване на по-дълъг живот на Вашите електроуреди.

 

Приложение:

Устройството е достатъчно за стабилизиране на електрическата мрежа в един апартамент, офис, ресторант, малък хотел или производствено помещение с мощност на включените консуматори до 15 kW. При по-голяма мощност на консуматорите се включват реципрочен брой устройства, например за мощности от 15kW до 30 kW - 2 устройства и т.н. За трифазни мрежи - включват се 3 устройства (на всяка фаза по едно).

Устройството е особено ефективно за уреди с електрически реотани, нагреватели и електрически мотори - климатици (без инверторните, които пестят електроенергия на подобен принцип), печки с реотани, хладилници, бойлери, шивашки и др. електрически машини и производствени съоръжения, луминесцентно осветление.

Едно устройство изплаща цената си средно за 2-3 месеца, след което ще печелите от него години наред.

 

От къде е:

Устройството е по нова технология от Германия и се изработва от водещ производител в сферата на енергоспестяващите технологии под марката Intelliworks в Китай.

  • Продуктът е добре познат в Западна Европа.
  • Имаме референции за него от вносители в Испания, Франция, UK и Германия.
  • Притежава СЕ сертификат за качество и безопасност (покажи).

 

Инсталиране:

Не е необходима някаква конкретна работа по инсталиране, просто се включва в контакт.

  • Препоръчително е устройството да се включи в силов контакт, разположен възможно най-близо до таблото с предпазните бушони.
  • Добре е да не се използва разклонител или удължител.
  • Устройството трябва да бъде включено стабилно в контакта.

Диаграма на работа на устройството:

image

 

 
imageЦена и спецификации
 Начало > Енергоспестяващи уреди


Тагове:   интересно,


Гласувай:
7



1. ikra - Интересно,
24.07.2012 22:02
ала колко ли ще бъде ефективно?!
цитирай
2. aidasv - 1. ikra - Интересно,
24.07.2012 22:10
Така съм поставил и таг- интересно.
Само бях чувал за такива устройства, но днес един от колегите ми каза, че има такова устройство и подробности може да се намерят за него в интернет. Търсих и намерих това което съм качил в постинга. Заинтересувах се по-вече и от близки хора разбрах, че такова устройство върши работа и е ефективно. Проучването тепърва започва.
цитирай
3. ognianpeev - ?
25.07.2012 16:53
Чакаме отзиви. На пазара, има много ментета.
цитирай
4. aidasv - 3. ognianpeev - ? Чакаме отзиви. На пазара, има много ментета.
25.07.2012 19:37
Нали това е и целта на този постинг, който знае нещо да сподели. Ето първата информация, че на пазара има много ментета е на лице!
цитирай
5. ros57 - Измама и Лъжа!
10.01.2014 22:31
Такива у-ва наистина има, но са с обем най-малко, колкото стабилизатор на напрежение за стар лампов телевизор. В тази кутийка може да се мушне само един кондензатор, кой не струва по-вече от 3 до 5 лева. Помислете си, за какво ще си дадете парите... а полза - никаква!
цитирай
6. ros57 - Да, авторе, публикувай моето мн...
10.01.2014 22:33
Да, авторе, публикувай моето мнение, ама май няма да ти стиска, щото ще ти се развали бизнеса да лъжеш простите и бедни хорица в клетата България...
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: aidasv
Категория: Други
Прочетен: 3012134
Постинги: 1607
Коментари: 1245
Гласове: 22779