Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.01.2010 20:05 - Кризата и секса
Автор: aidasv Категория: Тя и той   
Прочетен: 1122 Коментари: 0 Гласове:
6

Последна промяна: 11.01.2010 23:40


Кризата застигна и секса 

imageАман от кризата, не стига, че удари по българския джоб, ами и до леглото стигна. Стресирани, повечето мъже не могат да вдигнат самолета, дори проучванията на фармацевтичните фирми показват, че заради това 75% от мачовците предпочитат да гепят хапа и да се понесат нагоре към просторите на активната сексуалност.

От многото сметки на хората им е гръмнала главата и хич не им е до секс, а като им дойде настроението претупват “работата”. В тази връзка една трета от мъжете у нас не се сещат за любовната игра, прескачат я и го раздават по същество.

Според статистиката средната продължителност на половия акт е около image29,4 минути, което на фона, че се прави рядко, положението хич не е розово. Около 8% предпочитат да се заиграват през почивните дни, т.к. през седмицата са капнали от умора или са прекалено заети. Кога да правят секс? Ето защо едва 3 на 100 от двойки се  впускат в палави игри, мачкайки чаршафите. Въпреки това 97%  от тях са доволни от интимната си близост, останалите 3% жадуват за повече страст и милувки, надхвърлящи един час.

И последното проучване сочи, че една четвърт от мъжете нямат проблеми в секса и пищова не засича, за разлика от другите.


 



#######################################################################





Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: aidasv
Категория: Други
Прочетен: 3019753
Постинги: 1607
Коментари: 1245
Гласове: 22779