Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.05.2011 23:02 - Нека да е лято
Автор: aidasv Категория: Забавление   
Прочетен: 1562 Коментари: 0 Гласове:
10

Последна промяна: 26.05.2011 07:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                                                       Прогноза за времето
image
Прогнозата за времето през месец август 2011 ще се хареса на всички планирали лятната си почивка през този период на годината. Времето пред август се очаква да бъде по топло и сухо от обичайното за този месец от годината и температурата на въздуха се очаква да достигне до рекордни стойности за някой места от страната, като стойности на 42 градуса се очаква да бъдат измерени в някои от най-горещите зони на България - Русе, Сандански, Велико Търново. Валежите през месеца ще са редки и средната норма за месеца няма да бъде достигната през 2011 година.

image
Прогнозата за времето за август за Черноморието:
Очаква се най-високите средните месечни температури на въздуха в градовете и курортите по северното Черноморие да се варират в границите от 28 до 31 градуса. най-ниските температури в малките часове на деня ще са в рамките на 20-23 градуса. Очакваните стойности на минималните  и максималните температури за южната част са с 1-3 градуса над тези от северната. Валежите по морето се очаква да бъдат малко и август се очаква да бъде сух с евентуални превалявания през третото десетдневие на месеца. Всички морски курортисти ще се насладят на една приятна почивка през 2011, която времето през месеца се очаква да направи прекрасна.
image
Прогноза за времето във вътрешността на страната:
Температурите ще варират в рамките на 21-42 градуса, като в Дунавската равнина се очаква да бъдат счупени някои от температурните рекорди за август. Ще бъде сухо и месечните валежи няма да достигнат средните си норми.
image
В планинските курорти:
Времето там ще бъде подходящо за туризъм. През месеца е възможно да има кратки превалявания, които могат да развалят почивката на някои от туристите. Преди да излезете на поход в планината се уверете, че сте добре оборудвани и сте се запознали с прогнозата за времето.
image

 
Ех мечти, мечти - защо  сте само в сънищата ни !  image







Тагове:   лято,


Гласувай:
10



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: aidasv
Категория: Други
Прочетен: 3018559
Постинги: 1607
Коментари: 1245
Гласове: 22779