Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.04.2010 20:13 - Свищов обгазен
Автор: aidasv Категория: Новини   
Прочетен: 895 Коментари: 1 Гласове:
1



Разпети петък с маски в Свищов    Петък, 2-ри Април 2010, автор: Дима Максимова;

Облак от неясен газ с остра миризма задуши Свищов вчера. Гъстата мъгла покрила дунавския град малко след 9,30 ч сутринта, разказаха очевидци. Облакът преминал над центъра и се насочил на юг в посока към болницата.

Свищовлии силно се изплашили от обгазяването и побързали да залостят здраво прозорците и вратите на балконите. Отиващите да се промушат под плащаницата на Исус Христос в църквите дори сложили защитни маски на лицето.

По обед вчера при кмета представители на РИОСВ - В. Търново, и ГЗ анализираха показателите на автоматичната система за наблюдение на въздуха, за да уточнят източника на обгазяването. Заговори се, че изпускането било заради производствен проблем в завод "Свилоза", който бързо бил овладян.

"Наистина е имало пикови параметри на вредни емисии, но предвид краткото времетраене на обгазяването няма опасност за живота и здравето на свищовлии", каза зам.-кметът Емил Димитров.





Тагове:   обгазен,


Гласувай:
1



1. elina71 - Прецаках ами прането
06.04.2010 17:58
а по БТВ казаха, че не не е намерен източникът на ароматите.ХА-ХА ,че защо не попитаха свищовлии.Тя тая химия не работи толкова ,колкото да мирише и да бучи
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: aidasv
Категория: Други
Прочетен: 3023423
Постинги: 1607
Коментари: 1245
Гласове: 22779